Ještě z éry bedýnek nám lednice překypovala kvantem nádherných paprik. Ale ty už chtěly pomalu začít přecházet do jiného skupenství než překypujícího, takže se Jardíček jal je zpracovat - a výsledek byl naprosto skvostnej :).
Nakrájené papriky upéct do zabarvení s trochou oleje, trochu posolené.
Mezitím základ z cibule, mrkve, petržele, na másle taky do zabarvení. Pak do toho vyklopit ty papriky, zalít vývarem, 20 minut povařit. Koření dle chuti (my trochu kmínu).Pak dvě třetiny rozmixovat úplně do hladka, třetinku spíš na hrubo, aby to mělo nějakou strukturu. Na talíři opečený semínka a smetana. A že protože klíčím, tak i něco zeleného :). Zcela geniální! :)
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat