Asi je má Jardíček takhle rád. Dělává je docela často řekla bych :-). Tak jen pro inspiraci, co pořád tak bez toho masa...
Recept určitě potřeba není, jen že v obalování se naučil spolu se strouhankou používat hrašku. Čemuž jsem docela ráda :-). Takovej malej krůček... třeba časem tu strouhanku vypustí úplně...
Někdo se mu divil, že používá tatarku k brkaši :), ale za mne k těm žampošům to jde i v tomto případě :). Díkec :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat