Asi je má Jardíček takhle rád. Dělává je docela často řekla bych :-). Tak jen pro inspiraci, co pořád tak bez toho masa...
Recept určitě potřeba není, jen že v obalování se naučil spolu se strouhankou používat hrašku. Čemuž jsem docela ráda :-). Takovej malej krůček... třeba časem tu strouhanku vypustí úplně...
Někdo se mu divil, že používá tatarku k brkaši :), ale za mne k těm žampošům to jde i v tomto případě :). Díkec :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat