Je fakt, že ta klasická naše rodinná novoroční je pomalá. Dělává ji Jardíček dlouze. Toto byla rychlá verze.
Cibule na měsíčky do změknutí, pár rajčátek na kousky, propraná čočka (pamatujete, kterak jsme kdysi v mládí čočku museli přebírat, byly v ní kamínky :) ), zalít, trochu oleje, bazalka, majoránka, kmín, 30 minut povařit, ke konci osolit (sůl se přidává na konec, aby čočka neztvrdla). Jako tohle můžu prostě kdykoliv :-).
No a protože klíčím, tak i toto živé navrch :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat