Jak už tu byla zmínka o zelovocuketovém zelí, tak tentokrát s bramborami a s tofu na kedlovepřozélo způsob :). Tofu orestovat, sůl, kmín, "výpek" ze sojovky. Příště už nebudu muset cuketou šetřit, teď už jsou v bedýnkách obříci :).
A protože mám naloženo, tak trochu pickles k tomu. Denně 2 lžíce to chce :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat