Prostě bedýnky.
Takže hokaido (neloupu), cuketa (neloupu), cibule na měsíčky, česnek, pórek, mrkev, celer na hranolky + celerová nať, kus zelí na kousky, kousek papriky, brambory na kousky... až na ten česnek všechno z bedýnky, trochu oleje, sůl, kmín, kurkuma, přikryté půl hodinky v troubě na 230, pak ještě odkryté do pocitu hotovosti za občasného prohození. Brambory jsou v tom, není potřeba žádná příloha. Zakysanka a krenex.A jiný den totéž, zase trochu jinak :). Dělá se to samo a obsah bedýnky musí plynule mizet :). A v bedýnce jsou i rajčata :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat