neděle 20. srpna 2023

Těstoviny se zelím a cuketou

Bedýnky. A krásná hlávka zelí. Krom jiného (pickles, boršč) jsem dostala neuvěřitelnou chuť na poslední z trojice knedlovepřozélo.
Zelí si dělám moravský, sladkokyselý. No a protože v bedýnkách jsou i krásné mlaďounké cuketky, tak i z nich. Tedy na troše oleje cibule na kolečka, na to nakrájené zelí a v průběhu pak i cuketa na tenké plátečky. Cukr, sůl, ocet, kmín. No a dusit do konzistence dle vlastních preferencí :). Dala jsem si ho k těstovinkám. Škoda, že doma nebyl tempeh nebo tofu, mohla jsem si k tomu udělat škvarečky :). Příště.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...