Uchlastat se k smrti? Nebo se na to vykašlat?
Z komentářů:
@vitungu_16
Skoro 10 let jsem pracoval ve zdravotnictví. Nemocnice, důchoďák, následná péče. Ti z nás co byli s lidma téměř pořád, jsme věděli víc než doktoři, kteří je viděli jen na ambulanci nebo při vizitě. Dá se velice dobře poznat, kdo se uzdraví a kdo bude přežívat a kdo se rozhodnul umřít. Sám jsem udolal 2x rakovinu. Vždycky jsem věděl co ji způsobilo a vždy jsem to vnímal jako rozcestí. Když jsem naposledy opouštěl Hradeckou fakultku, přivítal moji ženu primář oddělení slovy:
“Já se s toho vašeho muže poseru. On mi tady umírá a on si pořád ze všeho dělá jen srandu”. Manželka se jen usmála. Když jsem onemocněl poprvé, věděl jsem přesně kdy (doslova den i hodinu a místo), kdy se to zlomilo a proč. Doslova “jsem byl vyslyšen”. Podruhé jsem o ni věděl dříve, než se objevila v laboratoři. Nemusí to platit u lidí, kteří ani netuší jak se události ve světě rodí, ale je asi pravdou, že JE to volba, kterou buď přijmete, nebo odmítnete. Vědomí souvislostí vám pomůže. Rakovina je vlastně hodně tvrdá výzva. Mě to však pomohlo. Vlastně dávám Duškovi za pravdu.
Video zde: 💥KAUZA DUŠEK💥 (reakční speciál)... Je pravda jinde?
Zdroj: YouTube kanálu Zákony Bohatství
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat