Uchlastat se k smrti? Nebo se na to vykašlat?
Z komentářů:
@vitungu_16
Skoro 10 let jsem pracoval ve zdravotnictví. Nemocnice, důchoďák, následná péče. Ti z nás co byli s lidma téměř pořád, jsme věděli víc než doktoři, kteří je viděli jen na ambulanci nebo při vizitě. Dá se velice dobře poznat, kdo se uzdraví a kdo bude přežívat a kdo se rozhodnul umřít. Sám jsem udolal 2x rakovinu. Vždycky jsem věděl co ji způsobilo a vždy jsem to vnímal jako rozcestí. Když jsem naposledy opouštěl Hradeckou fakultku, přivítal moji ženu primář oddělení slovy:
“Já se s toho vašeho muže poseru. On mi tady umírá a on si pořád ze všeho dělá jen srandu”. Manželka se jen usmála. Když jsem onemocněl poprvé, věděl jsem přesně kdy (doslova den i hodinu a místo), kdy se to zlomilo a proč. Doslova “jsem byl vyslyšen”. Podruhé jsem o ni věděl dříve, než se objevila v laboratoři. Nemusí to platit u lidí, kteří ani netuší jak se události ve světě rodí, ale je asi pravdou, že JE to volba, kterou buď přijmete, nebo odmítnete. Vědomí souvislostí vám pomůže. Rakovina je vlastně hodně tvrdá výzva. Mě to však pomohlo. Vlastně dávám Duškovi za pravdu.
Video zde: 💥KAUZA DUŠEK💥 (reakční speciál)... Je pravda jinde?
Zdroj: YouTube kanálu Zákony Bohatství
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat