středa 16. února 2022
Zeleninový mišmaš s tofu
Dnes jsem si vyndala z mrazáku marinované ochucené (okořeněné) tofu. Na sucho jsem pár kousků opražila na pánvičce. Zvlášť jsem uvařila brambory (bonus na budoucí polévku) a vytvořila mišmaš z toho, co dům dal. Cibulka a česnek, mrkev, kousek pórku, kousek červené papriky, cuketo-rajčatová směska, sladkokyselá omáčka a sladká tekutá chilli sause + kmín, sůl, Piccante od Justu (vynikající směs s chilli). No a protože mám zrovna naklíčeno značné množství zeleného hrášku, tak na talíři nesmí chybět :). Mňam.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat