středa 16. února 2022

Zeleninový mišmaš s tofu

Dnes jsem si vyndala z mrazáku marinované ochucené (okořeněné) tofu. Na sucho jsem pár kousků opražila na pánvičce.
Zvlášť jsem uvařila brambory (bonus na budoucí polévku) a vytvořila mišmaš z toho, co dům dal. Cibulka a česnek, mrkev, kousek pórku, kousek červené papriky, cuketo-rajčatová směska, sladkokyselá omáčka a sladká tekutá chilli sause + kmín, sůl, Piccante od Justu (vynikající směs s chilli).
No a protože mám zrovna naklíčeno značné množství zeleného hrášku, tak na talíři nesmí chybět :).
Mňam.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...