středa 16. února 2022
Zeleninový mišmaš s tofu
Dnes jsem si vyndala z mrazáku marinované ochucené (okořeněné) tofu. Na sucho jsem pár kousků opražila na pánvičce. Zvlášť jsem uvařila brambory (bonus na budoucí polévku) a vytvořila mišmaš z toho, co dům dal. Cibulka a česnek, mrkev, kousek pórku, kousek červené papriky, cuketo-rajčatová směska, sladkokyselá omáčka a sladká tekutá chilli sause + kmín, sůl, Piccante od Justu (vynikající směs s chilli). No a protože mám zrovna naklíčeno značné množství zeleného hrášku, tak na talíři nesmí chybět :). Mňam.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat