Nikdy jsem nemusela pálivé, ale nějak se mi chutě posunuly. Asi tím, jak jsme s kolegyňkami začaly chodit do indických a nepálských restaurací (protože tam vždycky najdete jídla bez masa :) ).
A protože jsem "JUSťačka", tak mne mile překvapilo nové koření _ Piccante.
Obsahuje chilli, sůl, papriku, cibuli, rajčata, česnek, kari, bazalku, tymán. Je chuťově naprosto dokonalé :). Opravdu upřímně doporučuju.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat