Máme teď doma opravdu hodně jablíček, v bedýnkách jsou krásná česká jablíčka z Ostřešan tady od nás. Chuťouvě už jsou hodně moučná, ale na kuchaření jsou dokonalá :).
Jablíčka se skořicí, cukrem a citr. šťávou dle chuti do pekáčku, zasypat drobenkou, na 160 st. půl hodinky nebo dle chuti, až to zezlátne a začne pěnit. A do pekáčku společného nebo do jednoporcových pečících misek, to už je jedno :).
Červnová jablíčka z Ostřešan z Bedýnek :).
.
Jablíčka jsou krásná.
OdpovědětVymazatPeču je občas v jablečníku (něco jako aroma lampa). Je to pak bašta.
[1]: Jarmilko no vidíš, taky ho mám, ale ještě jsem to nikdy nezkoušela :), pozná se, že je hotovo? :)
OdpovědětVymazat[2]: Už si nepamatuju, jak dlouho jsem ho pekla. Kontrolovala jsem, jestli se nepřipaluje a je už měkké. Řekla bych tak půl až 3/4 hodinky. Vyzkoušej to.
OdpovědětVymazat