neděle 18. června 2017

Polévka jarně zelná s bramborami VEGAN

Díky bedýnkám a kvantu zeleného opět polévka z jarního zelí, podobná jako byla tuhle nedávno. Liší se přidáním brambor a krupice a odebráním jíšky :).


Tak tedy cibuli na oleji dohněda, česnek, půl hlávky mladého jarního (onoi se možná říká letního) zelí na nudličky, přidat vývar, kousek mrkvičky, kousek třeba květáku, prostě ledničkové zbytky, dvě brambory na kostičky, osolit, přidat kurkumu, kmín, to, co máte rádi, povařit, pět minut před koncem hrst krupice :). A je to :).
Do ní cokoliv zeleného...





.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...