Hash brown už tu jednou od Jardíčka byl, s mozzarellou. Tenhle recept je ale prý něco jako prarecept, jak to vlastně vzniklo. Na drobno nasekaný brambory, smažený na velkým plátu.
Uvařený vystydlý brambory nasekat na drobno, do toho cibuli na drobno, podrcený česnek, sůl, smažit na přepuštěném másle. Z toho buď placičky nebo volně takto.
K tomu rychlý Coleslaw: na jemno zelí, osolit a ručně hňácat a hňácat a hňácat, dokud nezmění barvu a nezkřehne. Minimálně 5 minut ruční práce, vyplatí se to. Přidat nastrouhanou mrkev, cibuli na jemno, trošku cukru, trochu majonézy, trochu zakysanky, odležet v lednici. Obé se Jardíčkovi povedlo.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat