Uvařil Jardíček čočku. Propláchnutou zelenou s trochou oleje v dvojnásobném množství vody 20-25 minut pomalu vařit, v polovině osolit a pak v případě potřeby slít. Na oleji cibule a kořenová zelenina na kostičky, zasmahnout do barvy, pak lehce podlít, vydusit, přidat lžíci octa a zamíchat do čočky.
Že protože klíčíme, tak i naklíčená čočka šup na talíř :).
Salátek z pekingského zelí - sladkokysele (cukr ocet sůl).
A další den jsem si to malinko vytunila drcenými rajčátky a naklíčeným mungem, na vajíčko jsem použila Piccante, mňam.
A zbylo ještě na jednu porci - zase s rajčaty jsem si to a s Piccante a osmaženou cibulkou a naťující bílou ředkví :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat