Tak tady se mi to už jen potvrdilo, že nové klíčítko vyžaduje jiné zacházení, než naznačovalo. Cizrnu miluju, naklíčená mi taky moc chutná. Ale vím, že se s ní musí opatrně, ráda zahnívá, pokud nemá správnou péči. A nové klíčítko v jejím případě jasně samo oznámilo, že nestačí proplachovat přes její cedníček. Vzniká hodně šlemu a cedníček se ucpává a začne to zahnívat.
Takže jsem se dobrala toho, že při proplachování klíčítko otevřu celé, propláchnu opakovaně přes ruku, cedníček omeju, zavřu a pak už dobrý, odkap je na podmisku, vlhkost zůstává, větrá to, mušky na to nemůžou.
Takže k jídlu se krásně přidává :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat