Jardíček ho dělává rád. Už tu recepty byly, například s hokaido nebo s tofu. Tentokrát opět s tofu a recept je obdobný. Ne-li stejný. Ale to je fuk, pokaždé je to beztak chuťově jiné :).
Podrcený tofu promíchat se sojovkou, osolit, osmahnout na trošce oleje do hněda, dát bokem. Velkou cibuli na kostičky, papriku červenou na kousíčky, chvilku smažit, 2 - 3 stroužky podrceného česneku rozvonět, sladká paprika, rajský protlak, fazole (vařený nebo konzervovaný), vrátit zpátky tofu, podlít a pomalu dusit, špetka chilli, dosolit a hotovo. A protože za oknem v truhlíku je stále k dispozici krásná zelená cosijakotrvanlivámajoránka, tak i něco zeleného :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat