Jardíčkovo. Tohle miluju...
Jednou už tady bylo, ale bylo to s nemasem, takže "jako". Tady s tofu to bylo.
Tentokrát bez masových náhražek - a myslím, že je to ještě lepší :).
Cibule na kousky do zabarvení, pár stroužků česneku, rozvonět, kousek dýně, chvilku pohonit po hrnci, koření na chilli con carne (směs nebo namíchat, Jardíček má tentokrát směs), podrcená rajčata, 20 minut dusit, pak přidat červené konzervované fazole, že protože to je rychlejší, osolit, případně naředit vývarem, aby to nebylo tak husté. Za mne Jednička s podtržkou :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat