Tu mám moc ráda v různých podobách. Tahle Jardíčkova verze byla opět suprová.
Cibuli a brambory osmahnout do zabarvení, kari rozvonět, 2 lžíce mouky lehce zapražit, zalít, přidat uvařenou cizrnu (u nás tentokrát konzervovanou), vařit půl hoďky, dosolit, na talíři přidat zakysanku. Zelené nahoře je moje dvorečkové - dobromysl, mladá bršlice. Taková stálice. Jo a líp byla polévka zřetelná a tedy i fotitelná po "ujedení" značné části :D.
neděle 2. června 2024
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat