Tu mám moc ráda v různých podobách. Tahle Jardíčkova verze byla opět suprová.
Cibuli a brambory osmahnout do zabarvení, kari rozvonět, 2 lžíce mouky lehce zapražit, zalít, přidat uvařenou cizrnu (u nás tentokrát konzervovanou), vařit půl hoďky, dosolit, na talíři přidat zakysanku. Zelené nahoře je moje dvorečkové - dobromysl, mladá bršlice. Taková stálice. Jo a líp byla polévka zřetelná a tedy i fotitelná po "ujedení" značné části :D.
neděle 2. června 2024
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat