sobota 18. května 2024

Těstoviny, česnek, špenát

Vynikajícně Jardíček večeři vymyslel, rychle a chuťově zcela famózně.
Česnek (2 - 3 stroužky na porci) na másle úplně lehounlince zpěnit, na to pokrájený špenát zavadnout, uvařené těstoviny, dle objemu deci vody po vaření těstovin, no a nastrouhaný sýr. Např. parmezán - ale my měli doma jakýsi švýcarský Gruyère, výborný. Tučný a voňavý. Pár minutek, až se samovolně vytvoří krémová omáčka. Navrch ještě strouhnout trochu toho sýra + lžička másla. MŇAM.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...