sobota 18. května 2024
Těstoviny, česnek, špenát
Vynikajícně Jardíček večeři vymyslel, rychle a chuťově zcela famózně. Česnek (2 - 3 stroužky na porci) na másle úplně lehounlince zpěnit, na to pokrájený špenát zavadnout, uvařené těstoviny, dle objemu deci vody po vaření těstovin, no a nastrouhaný sýr. Např. parmezán - ale my měli doma jakýsi švýcarský Gruyère, výborný. Tučný a voňavý. Pár minutek, až se samovolně vytvoří krémová omáčka. Navrch ještě strouhnout trochu toho sýra + lžička másla. MŇAM.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat