sobota 20. dubna 2024

Egyptská polévka s medvědím česnekem a špenátem

Jako vážně fááákt moc dobrá! Dík, Jardíčku :).
Cibule na oliváči, 2-3 stroužky podrceného česneku, rýže, pár minut restovat, trochu kurkumy, trochu chilli, špenát, medvědí česnek, neboť právě rostl, nechat zavadnout, zalít vývarem nebo vodou, osolit, 15 minut povařit, na konci přidat jogurt s rozmíchaným římským kmínem a jedním stroužkem česneku už jen prohřát.
Na té Jardíčkově koláži je jen kousek polévky, zbytek je k hlavnímu následujícímu chodu (chřest).

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ