pondělí 13. listopadu 2023

Svatomartinská husa bez husy, zelí z červené řepy, brknedlík

Jako vopravdu tentokrát Jardíček překvapil, vůbec jsem to netušila :). A bylo to moc dobrý. Místo husy použil "nemaso". Zelí udělal z červené řepy - jediná vychytávka prý je, že se nejdřív orestuje, získá tak prý lepší chuť a ztratí tu pro někoho nepříjemnou zemitou chuť - a jako vážně moc dobrý to bylo :). No a bramborový knedlík (kupovaný vůbec nevadil).

Nemaso stejné jako v předchozím kaltounu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Snídaňová inspirace - francouzský toust

Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...