Jako vopravdu tentokrát Jardíček překvapil, vůbec jsem to netušila :). A bylo to moc dobrý. Místo husy použil "nemaso". Zelí udělal z červené řepy - jediná vychytávka prý je, že se nejdřív orestuje, získá tak prý lepší chuť a ztratí tu pro někoho nepříjemnou zemitou chuť - a jako vážně moc dobrý to bylo :). No a bramborový knedlík (kupovaný vůbec nevadil).
Nemaso stejné jako v předchozím kaltounu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...



Žádné komentáře:
Okomentovat