Jardíčka nebaví opakovat recepty, pokaždé trošku něco jinak. Moc dobrá zase ale :).
Dýně na kousky, cibule na kousky, osmahnout do zabarvení. Kmín, trochu skořice, trochu bazalky, nechat rozvonět, zalít vývarem, brambora, 20 minutek povařit, rozmixovat, dosolit. Posypat pár kostičkama osmažené dýně a cibulky zkaramelizované do hněda :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...


Žádné komentáře:
Okomentovat