Minule jsem hokaidinku i další zeleninu nejdřív pekla, tentokrát jsem vše nakrájela do vody a 15 minutek povařila, pod pokličkou to bylo vše měkké hned. Za 15 minutek. No a protože máme vše z bedýnek, je to radost vařit i pro mne :). Hokaido na kusy, celer na kusy, kousek cukety a mrkev na kousky, kapusta trochu pokrájená, brambora, cibule. Sůl, venku se ochladilo, takže zahřívací kurkuma, zázvor. První den jsem to rozmixovala tyčákem, ale nějak to v kastrolu neumím do hladka, tak jsem nechala část v kouscích.
No ale pak jsem poprosila Jardíčka, ať mi to mixne on, takže druhý den už byla hlaďounká :). No a slunečnicková semínka na sucho opražená :).
Jo a zelené mám z prdelek :).
.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat