Stále mne někdo či něco inspiruje. Tentokrát Janička s informací o jejích oblíbených karbanátcích z velkých konzervovaných fazolí a Péťa z bedýnek s nádhernou kapustou. Děkuju, holky, mé první karboše jsou díky vám na světě. A že se teda vyvedly, to se vyvedly. I Jardíček mi je pochválil, což je asi poklona největší, protože on normálně moje věci ani nejí.
Namočila jsem různé čočky - obyčejnou, černou, směs čoček a červenou. Druhý den jsem to půl hodiny povařila. A slila, rozhňahňala vidličkou a do toho přidala bokem udělanou kapustu na karamelizovaný cibulce, na zahuštění ovesné vločky a spojila to vajíčkem. Poměrně dost česneku a majoránka a moje směs sušených bylinek. A sůl. Jako vážně moc dobrounký, jak teplý se zbylou kaší, tak i studený na chleba nebo housku s hořčicí :).
A k tomu salátek z červených a žlutých pidirajčátek s pórkem s klasickou octovou zálivkou (ocet, sůl, cukr).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat