Stálé zásoby z bedýnek a tu a tam dar od rodiny nebo kamarádek (tentokrát díky, Janičko) mne nutí více vařit :), taky hodně krabičkuju do práce. No a dostala jsem chuť na bramborovou kaši - k tomu mrkev a hokaidinka. To bych mohla pořád. Za čtvrt hoďky je pod pokličkou uvařeno, jen s kmínem a solí takže jen trochu rozšťouchat a trochu másla a mlíka. Tentokrát k tomu z mražáku obalovanej sejr a k tomu domácí tatarka :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat