Stálé zásoby z bedýnek a tu a tam dar od rodiny nebo kamarádek (tentokrát díky, Janičko) mne nutí více vařit :), taky hodně krabičkuju do práce. No a dostala jsem chuť na bramborovou kaši - k tomu mrkev a hokaidinka. To bych mohla pořád. Za čtvrt hoďky je pod pokličkou uvařeno, jen s kmínem a solí takže jen trochu rozšťouchat a trochu másla a mlíka. Tentokrát k tomu z mražáku obalovanej sejr a k tomu domácí tatarka :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat