Ty batáty se Jardíčkovi povedly nejen v polévce, ale i jako hlavní chod. Moc dobrý.
Cibule na kousky, uvařená cizrna (buď - nebo z konzervy), batáty na plátky, rajčata na tenké plátky (šlupička udělala krásnej nitkovitej úkaz), pár stroužků česneku, několik lžic oleje, sůl, bazalka, římský kmín, no a s několika zamícháníma 40 minut na 180 st. Na konci přidat něco zeleného. A že protože jaro, vnutila jsem se s medvědím česnekem a mladou bršlicí a větvičkou mladé dobromysli.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat