neděle 14. května 2023

Zapečené batáty s cizrnou, rajčaty, česnekem a bylinkami

Ty batáty se Jardíčkovi povedly nejen v polévce, ale i jako hlavní chod. Moc dobrý.
Cibule na kousky, uvařená cizrna (buď - nebo z konzervy), batáty na plátky, rajčata na tenké plátky (šlupička udělala krásnej nitkovitej úkaz), pár stroužků česneku, několik lžic oleje, sůl, bazalka, římský kmín, no a s několika zamícháníma 40 minut na 180 st. Na konci přidat něco zeleného. A že protože jaro, vnutila jsem se s medvědím česnekem a mladou bršlicí a větvičkou mladé dobromysli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...