Ty batáty se Jardíčkovi povedly nejen v polévce, ale i jako hlavní chod. Moc dobrý.
Cibule na kousky, uvařená cizrna (buď - nebo z konzervy), batáty na plátky, rajčata na tenké plátky (šlupička udělala krásnej nitkovitej úkaz), pár stroužků česneku, několik lžic oleje, sůl, bazalka, římský kmín, no a s několika zamícháníma 40 minut na 180 st. Na konci přidat něco zeleného. A že protože jaro, vnutila jsem se s medvědím česnekem a mladou bršlicí a větvičkou mladé dobromysli.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat