čtvrtek 6. dubna 2023

"Zélo" s medvědím česnekem

Zélo jako z knedlovepřozélo :).
Prostě jsem dostala velikou chuť na zelí (jak já ráda to moravský, sladkokyselý) - a taky jsem dostala chuť na medvědí česnek. Tak jsem si udělala klasicky zelí na cibulce, tentokrát z kysaného (+ cukr, ocet, sůl, kmín) a do něho jsem vmíchala hodně medvědího česneku a už ho moc tepelně netrápila, jen lehce. A kus vynatěný cibule jsem přidala. No a krabička do práce byla na světě. Bramborový rychlonoky a navrch trochu sojové bílkoviny - kousek opraženého vegepárečku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...