čtvrtek 6. dubna 2023
"Zélo" s medvědím česnekem
Zélo jako z knedlovepřozélo :). Prostě jsem dostala velikou chuť na zelí (jak já ráda to moravský, sladkokyselý) - a taky jsem dostala chuť na medvědí česnek. Tak jsem si udělala klasicky zelí na cibulce, tentokrát z kysaného (+ cukr, ocet, sůl, kmín) a do něho jsem vmíchala hodně medvědího česneku a už ho moc tepelně netrápila, jen lehce. A kus vynatěný cibule jsem přidala. No a krabička do práce byla na světě. Bramborový rychlonoky a navrch trochu sojové bílkoviny - kousek opraženého vegepárečku.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat