pátek 7. dubna 2023
Polévka celerová s brokolicí a medvědím česnekem
Jardíček rád zkouší "jiné" chutě. Jako třeba v tomto případě. Je jednoduchá, ale chuťově taková trochu nová. Cibule, celer, pórek - osmahnout do zabarvení, kmín, kurkuma, zalít, 15 minut pomalu provařit, brokolice na drobno na 5 minut, na konci čerstvý medvědí česnek a uvařené těstoviny.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat