Brambory na plátky do vymazané formy, pokapat olejem, osolit, 15 minut zapéct, mezitím cibuli na kousky osmahnout, 2 - 3 hrsti listového špenátu, medvědí česnek, dostal Jardíček ode mne misku čerstvé mladé bršlice, prý ji použil, ale nedala bych za to ruku do ohně... chvíli podusit, nasypat do formy na ty brambory, zalít - 4 vejce rozšlehaná v 1/2 l mléka - osolené. 25 - 30 minut na 200 °, až to ztuhne (na špejli), před koncem lze posypat sýrem, ale není nutno.
A salátek s medohořčicovou zálivkou :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat