úterý 25. dubna 2023
Něco jako špenát z listového špenátu, bršlice, kopřiv a medvědího česneku
Teď po zimě, když už se venku všechno zelená, pasu se denně. Co jde, tak v syrovém stavu, ale teď jsou zase o něco chladnější dny, takže je potřeba zeleninu i divokou bylinkovou zeleninku v teplém stavu. Jen hrstička, ale denně stačí. Na cibulce a česneku a pak už jen krátce trochu listového špenátu, zbytek medvědího česneku, kopřivy a bršlici, chvilku pohonit a malinko podlít - a je to. K tomu zbylé těstoviny s česnekem a chilli.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat