neděle 23. dubna 2023
Zelená polévka (špenát, bršlice, brokolice)
Mňamka. A na to, že od Jardíčka, opravdu hodně zelená :). Cibuli zpěnit, 2 - 3 hrsti špenátu, trochu zavadnout, brambora na kostičky, zbytek brokolice na kousky, zalít, osolit, 20 minut povařit, část pomačkat na hrubo, zbytek rozmixovat na jemno, lžíce mouky do trochy mléka nebo smetany, pár minutek povařit, před koncem bršlice - pěkná, mlaďounká, co má ještě lesklé a slepené lístky.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat