Ve špajzu nám vynatila cibule a česnek. Tak aspoň trochu zeleného na chleba, na brambory, do polévky...
Takhle jsem ji našla v košíku...
A tohle bylo po pár dnech...
A ještě vynatil česnek. Takže šel taky do vody. Celý - i dvě prdelky. Teda stroužky. Není úplně dobrý to dávat do vody, lepší je nad hladinu.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat