Jardíček dřív celer nejedl. Ale sám sebe naučil, že je to vlastně úžasná věc.
Cibule na drobno na másle, na jemno nastrouhat celer, na kousky mrkev, zpěnit, kmín, kurkuma, lžíce mouky - zaprášit, zalít vývarem, 15 minutek provařit, dosolit, něco zeleného, trochu smetany na zjemnění. Výborná byla.
sobota 28. ledna 2023
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat