čtvrtek 27. října 2022
Zapečená houbová bageta
Když rostou, tak rostou... a díky rodině a kamarádům jsme si jich taky užili:). Tentokrát to Jardíček pojal takto. Tepelně obdělané houby, podrcený stroužek česneku, taveňák, lžička majonézy, lžička dvě zakysanky, trochu osolit, zamíchat, naplnit vydlabané bagety a 10 - 15 minutek na 200 st. zapéct. Se salátkem červeným :). Abych neremcala, že mi tam chybí nějaké barvy :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat