Už tu jednou byla, trochu jiný postup, ale závěr shodný :). Akorát se to tenkrát překlopilo z blogu bez fotek a s blbým nyní nefunkčním odkazem. Ale nevadí.
Cibule na drobno na oleji do zabarvení, 2 - 4 stroužky česneku (s tím mne Jardíček upřímně se.e, se ho vždycky musím ptát - a ty jako kolik stroužků? kolik minut v troubě? kolik čeho...? tak prý dal 3 stroužky :) ), lehce zpěnit, 2 nakrájené hlívy, lehce podusit, 2 lžíce mouky, lžíce papriky, lžička kmínu, minutku opražit, zalít vodou nebo vývarem, 15 - 20 minutek povařit, osolit, přidat živou majoránku :). Tu mám :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat