Už tu jednou byla, trochu jiný postup, ale závěr shodný :). Akorát se to tenkrát překlopilo z blogu bez fotek a s blbým nyní nefunkčním odkazem. Ale nevadí.
Cibule na drobno na oleji do zabarvení, 2 - 4 stroužky česneku (s tím mne Jardíček upřímně se.e, se ho vždycky musím ptát - a ty jako kolik stroužků? kolik minut v troubě? kolik čeho...? tak prý dal 3 stroužky :) ), lehce zpěnit, 2 nakrájené hlívy, lehce podusit, 2 lžíce mouky, lžíce papriky, lžička kmínu, minutku opražit, zalít vodou nebo vývarem, 15 - 20 minutek povařit, osolit, přidat živou majoránku :). Tu mám :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...




Žádné komentáře:
Okomentovat