Papriky ogrilovat do černa, dát do Igelitiho pytlíku, zapařit, oloupat, nakrájet.
Cuketu osolit - vypotit, ogrilovat do hněda, nakrájet.
Trochu oleje, 2 stroužky česneku na drobno, zelené natě (bylinky) dle libosti a možností (mladá bršlice, libeček, šnitlík...), osolit, promíchat.
Salátek - klasicky sladkokyselý nálev - ocet, sůl, cukr.
a protože... tak jedlé květy na mé misce :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat