Papriky ogrilovat do černa, dát do Igelitiho pytlíku, zapařit, oloupat, nakrájet.
Cuketu osolit - vypotit, ogrilovat do hněda, nakrájet.
Trochu oleje, 2 stroužky česneku na drobno, zelené natě (bylinky) dle libosti a možností (mladá bršlice, libeček, šnitlík...), osolit, promíchat.
Salátek - klasicky sladkokyselý nálev - ocet, sůl, cukr.
a protože... tak jedlé květy na mé misce :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...









Žádné komentáře:
Okomentovat