Výborně ji zase jako vždy Jardíček uchystal... Inspiroval ho zbytek pórku v lednici, trošku to osmahnul s cibulí, 2 stroužky česneku na drobno, nechal rozvonět, zalil vývarem, 2 - 3 brambory na kostičky a dal vařit. Část rozšťouchl bokem, zbytek rozmixoval, osolil, osmetanil, přidal zelené (donesla jsem ze dvorečka libeček, mladou bršlici, dobromysl), krátce povařil, vrátil rozšťouchaninu.
A na talíři zpěknil a ochutil hranolkami a pečeným česnekem :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat