Výborně ji zase jako vždy Jardíček uchystal... Inspiroval ho zbytek pórku v lednici, trošku to osmahnul s cibulí, 2 stroužky česneku na drobno, nechal rozvonět, zalil vývarem, 2 - 3 brambory na kostičky a dal vařit. Část rozšťouchl bokem, zbytek rozmixoval, osolil, osmetanil, přidal zelené (donesla jsem ze dvorečka libeček, mladou bršlici, dobromysl), krátce povařil, vrátil rozšťouchaninu.
A na talíři zpěknil a ochutil hranolkami a pečeným česnekem :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat