středa 11. května 2022
Špenát z divokých bylin a zelených natí
Jak jsem se již zmínila TADY, od kamarádky Elišky jsem dostala kupu lupení. Listy čínské hořčice, libeček, natě cibule, pažitku, medvědí česnek. A na dvorečku mi roste kopřiva a bršlice a popenec. Takže jsem si udělala rychlý oběd. Na cibulce a česneku (na másle) zelené lupení, kmín, zázvor, sůl, jen rychle podusit. A před koncem tu moji hitovku, ZAKYSANKU! Geniální :). Klasicky s vajíčkem a bramborama :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...




Žádné komentáře:
Okomentovat