Něco jako špenát si teď dělám každou chvíli, ať už z medvědího česneku, tak z mladých kopřiv a mladých lístků bršlice. V nějaké bylinkové skupině na efbé jedna paní v komentářích napsala, že do toho dává zakysanku. Tak jsem to dnes zkusila - a už nikdy jinak, naprosto vynikající :).
Dnes jsem použila kopřivy a bršlici... a kousek libečku.
Na ghí cibulka a česnek, na to zelené, sůl a ke konci ještě prolisovaný česnek. A trošku Picante :), tedy chilli :).
No a ke konci jsem tam dala tu zakysanku. Vážně vynikající :).
Musím si to zapamatovat, opravdu ta zakysanka tomu dává úplně jinej lévl :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat