Něco jako špenát si teď dělám každou chvíli, ať už z medvědího česneku, tak z mladých kopřiv a mladých lístků bršlice. V nějaké bylinkové skupině na efbé jedna paní v komentářích napsala, že do toho dává zakysanku. Tak jsem to dnes zkusila - a už nikdy jinak, naprosto vynikající :).
Dnes jsem použila kopřivy a bršlici... a kousek libečku.
Na ghí cibulka a česnek, na to zelené, sůl a ke konci ještě prolisovaný česnek. A trošku Picante :), tedy chilli :).
No a ke konci jsem tam dala tu zakysanku. Vážně vynikající :).
Musím si to zapamatovat, opravdu ta zakysanka tomu dává úplně jinej lévl :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Narozeninový dortíček
Už jsem se smířila s tím, že když nás nedávno opustila máma, že už mi nikdo nikdy neudělá dort... ani PANAMA, rodinný poklad, ani oplatkový....

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
-
O darované pýchavce obrovské (vatovci obrovském) od Bedýnkové Péti už tady řeč byla - kus byl v polévce a byla suprová. Řízky nám byly u t...
Žádné komentáře:
Okomentovat