středa 4. května 2022

Špenát z kopřiv a bršlice se zakysankou

Něco jako špenát si teď dělám každou chvíli, ať už z medvědího česneku, tak z mladých kopřiv a mladých lístků bršlice. V nějaké bylinkové skupině na efbé jedna paní v komentářích napsala, že do toho dává zakysanku. Tak jsem to dnes zkusila - a už nikdy jinak, naprosto vynikající :). Dnes jsem použila kopřivy a bršlici... a kousek libečku.

Na ghí cibulka a česnek, na to zelené, sůl a ke konci ještě prolisovaný česnek. A trošku Picante :), tedy chilli :).

No a ke konci jsem tam dala tu zakysanku. Vážně vynikající :).


Musím si to zapamatovat, opravdu ta zakysanka tomu dává úplně jinej lévl :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Narozeninový dortíček

Už jsem se smířila s tím, že když nás nedávno opustila máma, že už mi nikdo nikdy neudělá dort... ani PANAMA, rodinný poklad, ani oplatkový....