Jako opravdu ji Jardíček uvařil takhle žlutou. Inu kurkuma :). Bylo to zvláštní, teda myslím barevně. Chuťově patří k těm pro mne TOP.
Cibuli zpěnit na másle, 2 stroužky česneku na drobno, lžíce mouky, zalít vývarem (na hlavní chod se vařily brambory a květák, takže vývar byl), pár brambor na kostičky, květák na kousky, sůl, kmín, kurkuma. Dvacet minutek povařit. A ze dvorečka jsem přinesla zelené - libeček a bršlici :). A naťovou cibuli.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...


Žádné komentáře:
Okomentovat