neděle 24. dubna 2022

Špenát z bršlice, kopřiv, medvědího česneku s tempehem

Tempeh jsem tentokrát udělala s "výpekem", takže po jeho opražení na troše oleje a ghí a cibulce a česneku a kmínu a soli jsem ho vyndala, zaprášila, naředila, redukovala, redukovala a ředila a redukovala, no a špenát klasicky - na cibulku a česnek zelené - mladou bršlici, pár lístků medvídka, kopřivy. Sůl, dávám trochu chilli směsi Piccante, trochu mléka nebo smetany, co zrovna doma je. Dusím do změknutí a do zahuštění :). No a na šťouchanky trocho pórečku na másle :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...