sobota 9. dubna 2022
Medvědí česnek do zeleniny a do šťouchaných brambor
Když už ten medvídek je, je potřeba ho jíst co nejvíc v syrovém stavu, takže ho přidávám úplně do všeho. V tomto případě i do zeleninky codůmdal (dal cibuli, mrkev, papriku, kapustičky, hezky na máslíčku s chilli, solí, kmínem) a do šťouchnutých brambor, v obou případech až do hotového.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Snídaňová inspirace - francouzský toust
Jako vždy, normálně nesnídám, ale víkendovou snídani od Jardíčka neodmítám :). Tousťák obalený ve vajíčku rozmíchaném v troše mléka. Jinak n...
-
Jen pro připomenutí toho, co zde již několikrát zaznělo :). Ořechy (vlašáky, lískáče...) - taky milujete jejich chuť v době dozrání, ještě n...
-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Po zimě potřebujeme všichni nabrat sílu... měli jsme málo sluníčka, málo živých potravin. To vše nyní můžeme plnými doušky nabírat z rodícíh...



Žádné komentáře:
Okomentovat