sobota 9. dubna 2022
Medvědí česnek do zeleniny a do šťouchaných brambor
Když už ten medvídek je, je potřeba ho jíst co nejvíc v syrovém stavu, takže ho přidávám úplně do všeho. V tomto případě i do zeleninky codůmdal (dal cibuli, mrkev, papriku, kapustičky, hezky na máslíčku s chilli, solí, kmínem) a do šťouchnutých brambor, v obou případech až do hotového.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat