sobota 9. dubna 2022
Medvědí česnek do zeleniny a do šťouchaných brambor
Když už ten medvídek je, je potřeba ho jíst co nejvíc v syrovém stavu, takže ho přidávám úplně do všeho. V tomto případě i do zeleninky codůmdal (dal cibuli, mrkev, papriku, kapustičky, hezky na máslíčku s chilli, solí, kmínem) a do šťouchnutých brambor, v obou případech až do hotového.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat