neděle 10. dubna 2022
Polévka z medvědího česneku a bršlice
Jak medvídek, tak i bršlice jsou zdraví prospěšnější v syrovém stavu. Tak jsem tedy nejdříve uvařila zeleninu - jako vždy codůmdal (tentokrát cibule, mrkev, celer, petržel, brambora, kmín, sůl, zázvor a kurkuma), část kostiček jsem vyndala, do hotové jsem nakrájela hodně medvědího česneku a mladé listy bršlice, tyčákem rozmixovala, vrátila tam ty odebrané kousky. A ztratila jsem vejce :). Tentokrát ne přímo do toho, ale do kastrolku vedle.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat