neděle 10. dubna 2022
Polévka z medvědího česneku a bršlice
Jak medvídek, tak i bršlice jsou zdraví prospěšnější v syrovém stavu. Tak jsem tedy nejdříve uvařila zeleninu - jako vždy codůmdal (tentokrát cibule, mrkev, celer, petržel, brambora, kmín, sůl, zázvor a kurkuma), část kostiček jsem vyndala, do hotové jsem nakrájela hodně medvědího česneku a mladé listy bršlice, tyčákem rozmixovala, vrátila tam ty odebrané kousky. A ztratila jsem vejce :). Tentokrát ne přímo do toho, ale do kastrolku vedle.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat