Zase vynikající Jardíčkova polívečka. Patizon je velká záležitost, takže z jednoho byla tahle polívka, placičky a obalovaný. Paráda :).
Patizon (tento nestarý i s kůrou) na malé kousky, brambora na kousky, 2 mrkve na kousky, cibule na kousky. Takže nejdřív všechno nakouskuješ. Osmahneš na másle, přidáš kurkumu, kmín, bazalku, POZOR! Špetku skořice! POHOV! Osolíš, zaliješ vývarem, 20 - 30 minutek pomalinku provaříš. Promineš mi, že ti tykám, vyndáš pár kousků, zbytek rozmixuješ, trochu smetany na zjemnění a vrátíš tam ty odebrané kousky :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat