sobota 27. listopadu 2021

Patizonovosýrové placičky smažené a dopečené, se šťouchanými bramborami

Vynikající :), Jardíček domů donesl patizon a hned se do něho pustil :).
Surovinově jednoduché :).
Nastrouhaný patizon (u mladého lze i s kůrou, u starého je tuhá a je nutno ji odkrájet, pozná se to podle zakrojení), přibližně na 2 hrnky nastr. patizonu půl hrnku nastrouhaného sýra, 1 vejce, 1 cibulka na drobno, stroužkem česneku nic nezkazíš, něco zeleného, půl lžičky soli.
Na pánvi osmažit 3-4 minutky z každé strany, ne moc zprudka. No a osmažené pak 10 minutek na 200 st. dojet v troubě :).
K tomu šťouchané brambory, tentokrát bez mléka, jen s cibulkou a máslem a solí. Vynikající to bylo :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...