Když už se jednou ten patizon nakrojil, bylo potřeba ho dozpracovat. Tak tentokrát ho Jardíček normálně obalil a osmažil.
Patizon na centimetrové plátky, tento byl mladší a měl měkkou kůru, takže ji nebylo nutné odkrájet, lehce osolit - potí se, takže otřít, obalit v těstíčku: vejce, mouka, mléko, sůl, kari - a velice pomalu smažit.Zapečené brambory: nakrájené uvařit, osolit, rozpustit trochu másla, zprudka protřepat, rozprostřeš a na co největší teplotu zapečeš.
No a dipík: např. zakysanka, majonéza, česnek na drobno, cokoliv zeleného, sůl, nechat uležet :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat