To jsem si tak vařila brambory a vodu po nich (kmín, sůl, celerové a libečkové sušené natě) vždycky používám na nějakou polévku. Tentokrát můj zrak padl na sklenici se směsí luštěnin a vzniklo něco jako bramboračka :). Už si vůbec nepamatuju, kde a proč jsem tu směs luštěnin koupila, každá z nich normálně potřebuje jinou přípravu :). Ale vážně se to jmenuje LUŠTĚNINOVÁ SMĚS TRADIČNÍ. Pytlík s návodem už k tomu nemám, ale radši jsem předem namočila a pak dala do vývaru z brambor vařit.
Takže jen klasika, brambora a mrkev a celer na kousky, kapustičky ještě v lednici byly, bobkový list, zelené bejlí co bylo, no a majoránka. Ještě mám zelenou venku na parapetu v truhlíku.
A do hotové polévky zelené natě - z truhlíku ještě majoránka a petrželka, doma prdelky z mrkví už mají krásné natě, cibulka ve sklenici s vodou taky, takže paráda :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat