úterý 30. listopadu 2021

Luštěninová "bramboračka"

To jsem si tak vařila brambory a vodu po nich (kmín, sůl, celerové a libečkové sušené natě) vždycky používám na nějakou polévku. Tentokrát můj zrak padl na sklenici se směsí luštěnin a vzniklo něco jako bramboračka :).
Už si vůbec nepamatuju, kde a proč jsem tu směs luštěnin koupila, každá z nich normálně potřebuje jinou přípravu :). Ale vážně se to jmenuje LUŠTĚNINOVÁ SMĚS TRADIČNÍ. Pytlík s návodem už k tomu nemám, ale radši jsem předem namočila a pak dala do vývaru z brambor vařit.
Takže jen klasika, brambora a mrkev a celer na kousky, kapustičky ještě v lednici byly, bobkový list, zelené bejlí co bylo, no a majoránka. Ještě mám zelenou venku na parapetu v truhlíku.
A do hotové polévky zelené natě - z truhlíku ještě majoránka a petrželka, doma prdelky z mrkví už mají krásné natě, cibulka ve sklenici s vodou taky, takže paráda :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení

S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ