Vynikajícně to Jardíček uplácal, skvostný za tepla i za studena :).
Brambory uvařené do měkka rozšťouchat skoro na kaši, do toho nastrouhat sýr asi tak v poměru 1:5, přidat zelené (v lednici zbyla kapustička - nebo cokoliv), sůl.
Uplácat šišoid a do něho vložit kousek sýra a zabalíš ho do šišoidu. Ve friťáku by to byla koule, friťáku nemaje máme placičky :).
Obalíš ve vajíčku a strouhance a pomalinku smažíš.
S rajčátkovým salátkem (cibule, ocet, sůl, voda) MŇAM :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat