Jako vopravdu moooc dobře to Jardíček vymyslel a vytvořil :).
Brambory na plátky, celer na plátky (v poměru asi tak 1/4, aby to celerová chuť a vůně nepřeválcovala), cibule na plátky, pár stroužků česneku na plátky. Osolit, smetana, promíchat, pod alobalem půl hoďky při 200°, pak bez alobalu dle trouby15 - 20 minutek do zhnědnutí.
Dýni nastrouhat na jemno, (1:4) mrkev na jemno, cibule a česnek na drobno, majoránka, sůl, 2 vejce, strouhanka na lehké zahuštění, aby to šlo formovat. Uhňácat placičky, obalit strouhankou a pomalinku pár minutek smahnout do zezlátnutí. Po smažení trochu tuk nechat odsát na ubrousku.
Opravdu vynikající. A už jsem měla i za studena :) a možná ještě lepší :-).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení
S Ellou Šamánkovou (nejen) o smrti a odcházení Zdroj: YouTube, kanál Nechsenest CZ

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat