neděle 17. října 2021

Dýňová polévka s jablíčky, bez smetany, takže VEGAN :)

Naprosto vynikající :). A jako bonus VEGAN :). A rychlá, jednoduchá :).

Dýně (hokkaido), cibule, jablíčka, česnek, sůl, olej - 20 minut péct v troubě na 200°.
Přesunout do hrnce, zalít vodou nebo vývarem, špetka kari jen pro nádech, osolit, pár minutek povařit, rozmixovat, do hotové pár kostiček upečené hokkaidinky. Zajímavé je, že Jardíček (který vařil) fotí úplně jiné barvy než já. Moje barva následuje :). Ale nic to nemění na faktu, že polívečka byla zcela geniální, slaďounká a pikantní :).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Aviváž z levandule

Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...