Naprosto vynikající :). A jako bonus VEGAN :). A rychlá, jednoduchá :).
Dýně (hokkaido), cibule, jablíčka, česnek, sůl, olej - 20 minut péct v troubě na 200°.
Přesunout do hrnce, zalít vodou nebo vývarem, špetka kari jen pro nádech, osolit, pár minutek povařit, rozmixovat, do hotové pár kostiček upečené hokkaidinky. Zajímavé je, že Jardíček (který vařil) fotí úplně jiné barvy než já. Moje barva následuje :). Ale nic to nemění na faktu, že polívečka byla zcela geniální, slaďounká a pikantní :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
Žádné komentáře:
Okomentovat