Naprosto vynikající :). A jako bonus VEGAN :). A rychlá, jednoduchá :).
Dýně (hokkaido), cibule, jablíčka, česnek, sůl, olej - 20 minut péct v troubě na 200°.
Přesunout do hrnce, zalít vodou nebo vývarem, špetka kari jen pro nádech, osolit, pár minutek povařit, rozmixovat, do hotové pár kostiček upečené hokkaidinky. Zajímavé je, že Jardíček (který vařil) fotí úplně jiné barvy než já. Moje barva následuje :). Ale nic to nemění na faktu, že polívečka byla zcela geniální, slaďounká a pikantní :).
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Růžový Úplněk 13. 4. 2025 v 02:21 ve Vahách
Ve Vahách si chraňme: Ledviny, močovod, močový měchýř, žíly, kůži jako orgán doteku, slinivku, insulin, glukagon. A jako každý Úplněk - nedo...

-
Patizon osolit, trochu nechat vypotit jako cuketu, obalit v těstíčku. Těstíčko: vejce, hraška, mouka, trochu mléka, sůl. A potom ještě obali...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
No a protože letos už leckde kvete... a protože mi se starým blogem zmizelo hodně užitečných informací, popovídám o něm teď znovu. A ne jen ...
Žádné komentáře:
Okomentovat