Veliké překvápko, moc mi to chutnalo :).
Rozpálíš troubu a toustový chléb (ne Penam) nakrájíš na hranolky, pokapeš oliváčem, trochu osolíš a na pár minutek dáš do trouby. Až se to začne barvit. V půlce otočíš.
Připravíš si zeleninu, co doma najdeš, nakrájíš na tvary, co tě napadnou :).
No a sýrová omáčka: bešamel - máslo, mouka, zalít mlékem a provařit, pak do toho hodně sýra (šlo by to i na vínu), ale už nevařit, jen rozpustit. Těsně před dokončením přidat hodně medvědího česneku. Podle slanosti sýra případně dosolit.
Přihlásit se k odběru:
Komentáře k příspěvku (Atom)
Aviváž z levandule
Na toto jsem narazila na FB na stránce Levandulová zahrada Anette. Levandulová zahrada v obci Klapý, majitelka Ing. Simona Görtlerová. Moc ...

-
Recepty z červené (a nověji i žluté a bílé) řepy zde na Střípkách se vyskytují v polévkách, jídlech, pití, v pickles... tady je jejich souhr...
-
Byla vynikající. No, dyk ji dělal Jardíček, tak jak jinak :-). Cibule, kousek mrkve osmahnout, medvídek a trochu špenátu, kmín, bazalka, pod...
-
Opět jsem zkusila něco nového. "Zlatej déšť" opravdu upřímně miluju, to asi každej, všichni už se po zimě těšíme na cokoliv rozkve...
No tak to je paráda. Tousťák zrovna máme. A vyřešenou večeři máme taky. Děkuju!:)))
OdpovědětVymazatTo je zas vychytávka
OdpovědětVymazat[1]:[2]: A ta omáčka byla ještě v teplým stavu! Mńam! Fakt skvělý, doporučuju :).
OdpovědětVymazatTak to bych nazvala gastronomie porno. Musím vyzkoušet, už takhle to vypadá fakt bezvadně. Jen otázka, proč vadí penam toustak? Je o něco jiný?
OdpovědětVymazat